Ilmoittautuminen Taitaja 2018 Tampere -semifinaaleihin

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitaja järjestetään vuosittain, seuraavan kerran Tampereella 14.–17.5.2018. Tapahtuma koostuu Taitaja-, TaitajaPLUS- ja Taitaja9-kilpailusta sekä runsaasta oheisohjelmasta. Tapahtuma on avoin yleisölle ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestää kilpailun yhteistyössä Sastamalan koulutuskuntayhtymän, Koulutuskuntayhtymä Tavastian, Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän, Kiipulasäätiön ja Ahlmanin koulun Säätiön kanssa.

Tapahtuman verkkosivut www.taitaja2018.fi.

Kilpailijoiden ilmoittautumisaika Taitaja2018-semifinaaleihin on 2.10.–3.11.2017

Koulutuksenjärjestäjän nimeämä joukkueenjohtaja lähettää kaikkien oppilaitoksen opiskelijoiden ilmoittautumisen samalla lomakkeella. Lajikohtaiset ilmoittautumisen rajaukset, lisätietoa semifinaaleista ja lajikuvaukset löytyvät osoitteesta www.taitaja2018.fi/lajit

Liittet ja lisätiedot

 Taitaja2018-kilpailuun voi osallistua myös lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijat. He kilpailevat muutamissa lajeissa SM-kilpailun ulkopuolisina kilpailijoina, mutta samoilla tehtävillä ja säännöillä kuin SM-kilpailijat. Taitaja-tapahtuma järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.