Taitaja2018

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitaja järjestetään vuosittain, seuraavan kerran Tampereella 14.–17.5.2018. Tapahtuma koostuu Taitaja-, TaitajaPLUS- ja Taitaja9-kilpailusta sekä runsaasta oheisohjelmasta. Tapahtuma on avoin yleisölle ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle järjestää kilpailun yhteistyössä Sastamalan koulutuskuntayhtymän, Koulutuskuntayhtymä Tavastian, Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän, Kiipulasäätiön ja Ahlmanin koulun Säätiön kanssa.

Tapahtuman verkkosivut www.taitaja2018.fi.

Taitaja2018-semifinaalit

Liitteenä tiedot Taitaja-semifinaaleihin ilmoittautuneista: kokonaismäärä (pdf),  lajeittain (pdf) ja oppilaitoksittain (pdf). Ilmoittakaa mahdollisista korjaustarpeista sähköpostilla emmi-maria.husu@skillsfinland.fi.

 

Säännöt

 

Kilpailussa noudatetaan 1.5.2017 voimaan tulleita Taitaja-kilpailun sääntöjä (pdf), TaitajaPLUS-kilpailun sääntöjä (pdf) ja Taitaja9-kilpailun sääntöjä (pdf). Ruotsinkieliset säännöt verkkosivujen ruotsinkielisessä osiossa.

Taitaja-kilpailun sääntöihin perustuva sääntötesti käsittelee pääsääntöisesti finaalikilpailuun liittyviä, tuomarille olennaisia sääntökohtia. Sääntötesti on pakollinen lajivastaaville, varavastaaville ja päätuomareille. Sen tekeminen on suositeltavaa myös muille lajissa toimiville, erityisesti tuomareille. Testin tuottaa Finnish Academy for Skills Excellence. Testi avataan 1.1.2018. Siirry tekemään sääntötesti.

Powered by Aava 3