Yritysyhteistyö

Ammattitaitokilpailut ovat yrityksille hyvä paikka rekrytoida parhaita osaajia ja opiskelijoille keino tutustua potentiaalisiin työnantajiin. Kilpailut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden osallistua koulutuksen kehittämiseen ja opiskelijoille kanavan saada viimeisin tieto työelämästä. Kilpailuissa yritys saa positiivista näkyvyyttä ja pääsee markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan hyvin kohdennetusti. Ammattitaitokilpailut tarjoavat myös monta mahdollisuutta henkilöstön kouluttamiseen.

Taitaja-yhteistyö

Taitaja-tapahtumaan on luotu valmiit yhteistyöpaketit, joista yritys voi valita ja joita voimme räätälöidä yhdessä. Yhteistyön arvo voi koostua rahan lisäksi materiaaleista, tarvikkeista, laitevuokrista tai työpanoksesta, jota tapahtumassa tarvitaan. Tutustu Taitaja2017-tapahtuman yhteistyöpaketteihin (pdf-esite).

Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppanit

Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppanit kertovat omin sanoin siitä, miksi he ovat mukana tapahtumassa.

DB Schenker Oy

Yritys on Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Electrolux Professional Oy

Electrolux Professional on ollut mukana Taitaja-yhteistyössä jo vuodesta 2005 lähtien. Mielestämme pitkä yhteistyö Electroluxin ja Taitaja-kilpailuiden kanssa on ollut hedelmällinen sekä yrityksemme että koko alan kannalta. Toimitamme ja asennamme ammattikeittiölaitteet ja kalusteet lajeihin..

Tärkein syy osallistua on ehdottomasti ammatillisen osaamisen ja koulutuksen tukeminen. Lisäksi myös ammatillisten oppilaitosten sekä koulutuskuntayhtymien yhteistyön kehittäminen Electrolux Professionalin kanssa on tärkeässä roolissa. Alamme kehittyy jatkuvasti ja on erilaisten murrosten edessä. Tarvitsemme tulevaisuudessa rautaisia ammattilaisia ravitsemispalveluiden eri ammateissa. Taitaja-kilpailut ovat erinomainen tapahtuma nostamaan alan tunnettuutta sekä houkuttelevuutta.

Festo Oy

Festo on mukana Taitajan mekatroniikka- ja automaatioasennuslajeissa sekä Taitaja9-kilpailussa. Olemme olleet mukana Lahden Taitaja2001-tapahtumasta lähtien.
Toimimme teollisuuden asiantuntijana ja kilpailulaitteiston asiantuntijana, tehtävien suunnittelussa ja kouluttajana. Taitajassa toimimme lisäksi tuomarina.

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista osaamista automaatioalalla, varmistaa osaltamme alan kiinnostavuuden ja ajanmukaisuuden, lisätä tietoisuutta yrityksestämme sekä kehittää automaatioalan oppimisympäristöjä.

HOK-Elanto

S-ryhmä on ollut Taitajassa mukana pääyhteistyökumppanitasolla vuodesta 2008.

HOK-Elanto on Stadin omana lafkana ylpeänä mukana Taitajassa Suomen 100-v. juhlavuonna.  Taitajalajimme ovat Asiakaspalvelu ja myynti, Floristiikka, Visuaalinen myyntityö, Kauneudenhoito, Tarjoilija ja Ravintolakokki. Ammattiin opiskelevien nuorten tapahtuma on meille tärkeä, koska työllistämme ammattilaisia kaupan ja ravintoloiden toimipaikoissamme yli 6000.

HSL Helsingin Seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on ensimmäistä kertaa mukana Taitaja-tapahtuman pääyhteistyökumppanina. HSL suunnittelee ja hankkii Helsingin seudun bussi-, raitiovaunu-, metro-, lähijuna- ja lauttaliikenteen. Toimiva joukkoliikenne syntyy eri ammattilaisten yhteistyönä. Taitaja -lajeista tarvitaan ainakin auto- ja kuljetustekniikkaa, tieto- ja viestintäteknologiaa, teollisuutta ja palveluita kuten taloushallintoa, asiakaspalvelua ja myyntiä sekä turvallisuus- ja puhtaanapitopalveluja.

HSL tukee Taitaja 2017 -tapahtumaa myöntämällä tapahtuman järjestäjille vapaan matkustusoikeuden seudulliseen joukkoliikenteeseen. Yhdessä tapahtuman järjestäjien kanssa kannustamme osallistujia saapumaan paikalle julkisilla, pyörällä tai kävellen.

John Deere Forestry Oy

Olemme olleet mukana Taitajassa vuodesta 2007, silloin osallistuimme Joensuussa järjestettäviin kisoihin ja siitä eteenpäin olemme olleet mukana joka vuosi. Olemme metsäkoneenkäyttö-lajin pääyhteistyökumppani. Tarjoamme kaluston, asiantuntija-apua sekä kisatuomareita.

Me konevalmistajana haluamme olla mukana kuljettajien koulutuksessa ja heidän osaamisen testaamisessa, koska nykyaikainen metsäkone on huippuunsa viritetty tuotantolaitos joka tarvitsee osaavan kuljettajan. Taitaja-kisat ovat erinomainen tilaisuus muun oppilaitosyhteistyön lisäksi olla mukana koulutuksessa. Lisäksi meille tämä on loistava paikka olla antamassa näkyvyyttä tälle alalle, jotta saamme jatkossakin houkuteltua nuoria uraansa pohtivia ihmisiä mukaan tälle alalle, Suomen viennin tärkeimmälle tukipilarille.

Kao Finland Oy GOLDWELL

KAO Finland Oy GOLDWELL on seitsemättä vuotta peräkkäin Taitajan pääyhteistyökumppanina. Yrityksemme arvoissa on jo määritelty, että meidän tulee olla mukana tukemassa ja auttamassa nuoria alalle haluavia ja valmistuvia lahjakkaita yksilöitä.

Kun koulu loppuu / TAT

Kun koulu loppuu -verkkosivusto tarjoaa nuorille tietoa koulutus- ja uravaihtoehdoista. Tavoitteenamme on, että jokainen suomalainen nuori löytäisi tulevaisuudessa oman juttunsa. Kun koulu loppuu -sivuston omistaa Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, jonka eri hankkeet toimivat siltana tulevaisuuden tekijöiden ja yritysten välillä. Toimintamme ytimessä ovat nuorten talous- ja työelämätaidot sekä yrittäjyys.

Mäkitalo Rantanen & Co Ltd, Attorneys-at-Law

Meissä yhdistyy pienen toimiston sydän ja intohimo sekä ison osaaminen ja vakuuttavuus. Tarjoamme monipuolisesti juridisia palveluja yritysasiakkaillemme useilla eri toimialoilla. Toimimme ensimmäistä kertaa tapahtuman pääyhteistyökumppanina, ja asiantuntijamme odottavat jo innoissaan mielenkiintoisia keskusteluja yrittäjyydestä kiinnostuneiden osallistujien kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa nuorten yrittäjyyttä, ja annamme mielellämme neuvoja oman liiketoiminnan käynnistämiseen liittyen. Avustamme osallistujia ratkomaan oikeudellisia haasteita, joiden parissa he mahdolliset kamppailevat.

Tule mukaan tapaamaan mäkitalolaisia, autamme sinua mielellämme saamaan vauhtia yrityksesi kasvulle! Löydät meidät koko tapahtuman ajan osastoltamme Hakaniementori-osion yrityskadulta.

Oy Grönblom Ab

Tarjoamme CNC-koneistuslajin koneet Taitaja-kilpailuun. Olimme oleet mukana vuodesta 2015 alkaen tarjoten koneet koneistuslajiin. Haluamme olla tukemassa metallialan koulutusta ja tarjota uusinta tekniikkaa opiskelijoiden käyttöön edistääksemme suomalaista CNC-osaamista.

Palmia Oy

Palmia Oy on kotimainen työnantaja. Toimimme ravintola-, kiinteistö-, turvallisuus- ja siivousaloilla Etelä-Suomessa yli 1600 työntekijän voimin. Toiminta-alueemme laajentuessa rekrytoimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden tekijöitä. Haluamme Taitaja-yhteistyökumppanuudella nostaa ammatillisen osaamisen ja arjen palvelutyön arvostusta ja tukea tulevaisuuden ammattilaisia.

SCANIA SUOMI OY

Yritys on Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Siemens Oy

Yritys on Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Step Systems Oy

Yritys on Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Teknologiateollisuus Oy

Teknologiateollisuus on ollut mukana Taitajassa jo vuodesta 2008 lähtien. Teknologiateollisuuden yrityksissä arvostetaan ammattiosaamista. Haluamme olla mukana tukemassa nuoria kehittämään omaa ammattitaitoaan. Haluamme tukea ja edistää ammatillisen koulutuksen ja osaamisen arvostusta.

Toyota  

Taitajien Taitaja ajaa tänä vuonna Toyotalla.

Toyota Material Handling Finland Oy

Yritys on Taitaja2017-tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Volvo Finland Ab

Volvo oli ensimmäisen kerran mukana Suomessa järjestetyissä WorldSkills-kilpailussa vuonna 2005. Haluamme olla mukana lisäämässä ja edistämässä kuljetusalan tunnettuutta. Taitaja-kilpailu esittelee alan laajaa työmahdollisuuksien kirjoa ja tapahtumassa pystyy olemaan suoraan yhteydessä nuoriin, mikä antaa mahdollisuuden vaikuttaa heidän tulevaisuuden ura- ja koulutusvalintoihinsa.

Wihuri Oy Tekninen kauppa

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme olleet mukana Taitaja-yhteistyössä jo vuodesta 2002, vaikuttaen viime vuosina myös pääyhteistyökumppanin roolissa. Järjestämme ja tuomaroimme autonkorikorjaus-, autonasennus- ja yrittäjyyslajeja. Haluamme tukea oppilaitoksia ja tuoda esille tuotteitamme ja palveluitamme tulevaisuuden tekijöille ja alojen ammattilaisille. Ammattitorilla voit käydä tutustumassa Wihuri Oy Teknisen Kaupan monipuolisiin palveluratkaisukokonaisuuksiin.

Würth Oy

Würth Oy on ollut yhtäjaksoisesti mukana Taitajassa vuodesta 2007 ja pääyhteistyökumppanina Jyväskylän Taitaja2012:sta alkaen. Würth Oy on tukemassa kisojen onnistumista tiiviillä yhteistyöllä järjestävän ja osallistuvien oppilaitosten kanssa. Würth Oy toimii perinteisesti kuudessa eri lajissa järjestelyssä varmistaen loppukilpailujen onnistumisen sekä tuomareina, joko työturvallisuuden tai myynnin osaamisen osalta. Mottomme on ”Koulun kumppanina Työelämää varten”. Würth Oy haluaa varmistaa työelämälähtöisten tuotteiden, menetelmien ja palvelujen olevan tuttuja oppilaille jo ennen kuin he astuvat valmistautumisensa jälkeen työelämään.

Maajoukkueen yhteistyökumppanuus

Tule mukaan luomaan suomalaista huippuosaamista! Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, mikä on teidän yrityksellenne paras tapa näkyä ammattitaitokilpailuissa. Taitajan lisäksi voitte tehdä yhteistyötä ammattitaitomaajoukkueemme kanssa.

Powered by Aava 3