35 Ravintolapalvelu / restaurant service

Tarjoilija esittelee asiakkaille ruokia ja juomia, ottaa vastaan tilauksia, tarjoilee sekä laskuttaa.

kilpailija suvi minkkinen

Opiskelen Jyväskylän Gradiassa hotelli, -ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Opiskelen ammattioppilaitoksessa tarjoilijaksi, mutta suoritan samalla myös ylioppilastutkinnon. Valmistun tänä keväänä. Työskentelen tällä hetkellä ravintola Pöllöwaarissa.

Osallistuin keväällä 2017 Taitaja-kilpailuun ja voitin kultamitalin. Lisäksi olen pienestä pitäen ollut hyvin kilpailuhenkinen ja osallistunut moniin urheilu- ja musiikkikilpailuihin.

Mielestäni kilpailemisessa parasta on itsensä haastaminen. Rakastan sitä tunnetta, kun asettaa itsensä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Itsensä voittaminen antaa niin hyvän fiiliksen.

Valmentaudun treenamalla paljon tekniikkaa koululla valmentajien ja entisten kilpailijoiden kanssa. Lisäksi pystyn hyödyntämään työpaikkaani valmentautumiseen. Matkustelen myös paljon ja treenaan eri paikoissa, niin saan kokemusta eri ympäristöistä.

Kesällä olen suunnitellut lähteväni noin kuukaudeksi ulkomaille harjoitteluun, jotta saisin lisää kielitaitoa ja varmuutta tekemiseen. Paljon on myös tehtäviä, joita voin treenata kotona omalla ajallani. Lepo, hyvä ravinto, liikunta ja sosiaalinen elämä ovat myös isossa osassa valmentautumistani.

Harrastan lentopalloa ja kesäisin biitsiä. Lisäksi lenkkeilen, liikun paljon luonnossa, valokuvaan ja kirjoitan lifestyle-tyylistä blogia. Leipominen ja ruuanlaitto ovat myös lähellä sydäntäni.

"If you're searching for that one person that will change your life, take a look in the mirror".

Blogi: www.stoori.fi/suvimaria

Instagram: @ _suvimaria_

EKSPERTTI SARI TARVAINEN

Ravintolapalvelun eksperttinä toimii Sari Tarvainen (Savon koulutuskuntayhtymä).

Lajipäällikkö on Raisa Cantos (Gradia).

Tukijat