Osallistu Huippuosaajia yrityksiin kilpailutoiminnan avulla -seminaarin

Aika: Keskiviikko 24.10.2018 klo 9.00–12.00
Paikka: Teknologiateollisuus (2. krs. neuvottelutila), Eteläranta 10, Helsinki

Teknologiateollisuus ry:n ja Skills Finland ry:n yhdessä järjestämän seminaarin tavoitteena on edistää teknologiateollisuuden yritysten ja ammatillisen koulutuksen välistä yhteistyötä, parantaa kilpailutoiminnan hyödyntämistä alan yrityksissä ja oppilaitoksissa sekä kehittää Skills-kilpailutoimintaa yritysten, ammatillisten oppilaitosten ja alan opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti.

Skills Finland yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n kanssa toteutti alan yrityksille suunnatun kyselyn, jonka avulla pyrittiin löytämään keinoja kilpailutoiminnan kehittämiseksi siten, että se nykyistä paremmin vastaisi teknologia-alojen tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Seminaarissa kuullaan yhteenveto kyselyn tuloksista sekä esimerkkejä hyvistä käytännöistä kilpailutoiminnan hyödyntämisessä.

Ammattitaitokilpailut ovat loistava väylä löytää motivoituneita oman alan ammattilaisia ja kehittää osaamista huipputasolle.

Tervetuloa keskustelemaan, kertomaan omista odotuksistanne sekä edistämään kilpailutoiminnan hyödyntämistä alan vetovoiman ja koulutuksen laadun parantamiseksi.

Ilmoittauduthan seminaariin 18.10. mennessä lomakkeen kautta

Seminaarin ohjelma (pdf)