Rekry: verkkoviestinnän asiantuntija

Etsimme verkkoviestinnän asiantuntijaa vastaamaan Ammattiosaaja-verkkopalvelun (ruotsiksi Mitt yrke) konseptin ja toteutuksen uudistamisesta.

Verkkoviestinnän asiantuntijan tehtävänä on suunnitella ja konseptoida Ammattiosaaja-verkkopalvelun ja siihen liittyvien sosiaalisen median kanavien uudistaminen. Konseptointityössä voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolisen toimijan asiantuntemusta. Konseptointityön jälkeen verkkoviestinnän asiantuntija kilpailuttaa verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen, valvoo toteutusprojektia ja vastaa sen toteutumisesta. Lisäksi hän osallistuu verkkopalvelun ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Odotamme valittavalta henkilöltä kokemusta verkkosivustojen sisällöntuotannosta, konseptien suunnittelusta ja uudistusprojekteista, kykyä itsenäiseen suunnitteluun ja työskentelyyn sekä hankintojen tekemiseen. Verkkoviestinnän asiantuntija työskentelee osana kolmihenkistä viestintätiimiä. Myös muut tiimin jäsenet osallistuvat projektiin tarvittavin osin.

Tarjoamme joustavan ja mukavan työyhteisön. Toimistomme on pieni, mutta toimimme laajassa verkostossa. Etsimme yhteistyökykyistä työtoveria täydentämään joukkoamme.

Tehtävä on määräaikainen jatkuen 31.12.2020 saakka. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan välille 2900–3400 euroa.

Hakemuksen palkkatoiveineen pyydetään lähettämään viimeistään 13.9.2019 osoitteella katja.katajamaki@skillsfinland.fi.

Lisätietoja antaa 3.–4.9.2019 puhelimitse tai sähköpostilla viestintäpäällikkö Katja Katajamäki, puh. 040 732 0691.

Skills Finland ry edistää ammatillisen koulutuksen vetovoimaa ja laatua. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa vuosittain kansalliset Taitaja-, TaitajaPLUS- ja Taitaja9-kilpailut ja valmennamme Suomen ammattitaitomaajoukkueen kansainvälisiin WorldSkills-, EuroSkills- ja Abilympics-kilpailuihin. Julkaisemme yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa Ammattiosaaja-lehteä ja -verkkopalvelua. Yhdistyksen taustavoimia ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja ammatilliset oppilaitokset sekä keskeiset työmarkkina- ja opetusalan järjestöt. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa.