Blogi: Yksilöllinen kohtaaminen luo motivaatiota

Anna Blubaum on lähihoitaja ja 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija Metropolia AMK:ssa. Hän on osallistunut ammattitaidon SM-kilpailun Taitajan karsintoihin vuonna 2009 ja saanut hopeaa kansainvälisissä EuroSkills 2012- ja WorldSkills 2013 -kilpailuissa. Blogitekstissä ”Yksilöllinen kohtaaminen luo motivaatiota” Anna avaa omia kokemuksiaan kouluviihtyvyydestä ja opiskelumotivaatiosta.

– Opiskelijat tasa-arvoisina kohtaava ja aidosti opiskelijoistaan välittävä henkilökunta lisää mielestäni oppimisen mielekkyyttä. Näin tehdessään henkilökunta huomioi yksilöt paremmin ja vahvistaa samalla opiskelijoiden itseluottamusta, kertoo Anna.

Blogi: Yksilöllinen kohtaaminen luo motivaatiota

Skills Finland järjestää yhdessä Sivistystyönantajien ja EduFutura Jyväskylän kanssa Porin SuomiAreenassa keskustelutilaisuuden ”Elämänpituinen opinpolku – pitkää piinaa vai osaamisen iloa?” Keskustelutilaisuus on Kaupungintalon pihassa tiistaina 17.7.2018 klo 11.30–12.30. Pääteemoina ovat hyvinvointi, osaaminen ja suvaitsevaisuus suomalaisessa koulutuksessa. Ihmisten koulukokemuksia tulkitsee ja yleisöä osallistaa Improvisaatioteatteri Kuje ja teemoista keskustelevat opetuksen Nobel-ehdokas Jukka Sinnemäki, opiskelija Anna Blubaum, opetusneuvos Seija Rasku, toimitusjohtaja Teemu Hassinen sekä Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun rehtori Jussi Halttunen ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian johtaja Vesa Saarikoski. #opinpolku #iloavaipiinaa