Yrittäjyyskilpailu 2020: Ammatillisen koulutuksen viestintäinnovaatiot

Yrittäjyyskilpailu 2020:  Ammatillisen koulutuksen viestintäinnovaatiot näin viestitään pk-yrityksille ja yrittäjille suunnatuista palveluista

Nyt haetaan Suomen parasta ammatillisen koulutuksen viestintäinnovaatiota. Suomen Yrittäjät ja Skills Finland ry järjestävät vuotuisen yrittäjyyskilpailun. Vuoden 2020 kilpailun teemana on pk-yrityksille ja yrittäjille suunnattu viestintä.

Tavoitteena on tuoda esiin viestintämalleja ja -tapoja, jotka lisäävät ammatillisen koulutuksen pk-yrityksille ja yrittäjille suunnattujen palvelujen tunnettuutta kyseisen kohderyhmän piirissä. Viestintämallit ja -tavat voivat olla jo käytännössä kokeiltuja tai vasta ideointivaiheessa olevia.

Lähetä kilpailutyösi 10.4.2020 mennessä!

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Samasta oppilaitoksesta voi lähettää myös useampia kilpailutöitä. Toimita kilpailutyösi napakassa tekstimuodossa (max 3000 merkkiä) + liitetiedostoina mahdolliset videot yms. materiaali.

Pyydämme hyviä käytäntöjä 10.4.2020 mennessä osoitteeseen: Susanna Tuominen, susanna.tuominen@yrittajat.fi

Paras malli palkitaan

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi. Voittaja saa palkinnoksi diplomin sekä 3 lippua Valtakunnallisille yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Jyväskylässä 16.-17.10.2020.

Palkittavan mallin valitsee kilpailuraati, jossa ovat edustettuina Suomen Yrittäjät ja Skills Finland ry.

Lisätietoja

Marja Vartiainen
marja.vartiainen@yrittajat.fi
044 985 5005