19 Automaatioasennus / industrial control

Automaatioasentaja vastaa teollisuuden prosessien hallintaan liittyvien laitteiden ja järjestelmien asennuksesta, käyttöönotosta ja kunnossapidosta.

kilpailija samu lahti

Opiskelen tällä hetkellä Tampereen ammattikorkeakoulussa sähkö- ja automaatiotekniikkaa Opiskelujeni ohessa työskentelen nuorempana sähkö- ja automaatiosuunnittelijana Profil-Bau Industrialilla.
Olen suorittanut automaatioasentajan tutkinnon Sataedun Kokemäen toimipisteessä, josta valmistuin vuonna 2015.

Kilpailin vuonna 2015 Turussa Taitaja-kisoissa, jolloin sijoituin toiseksi. Edustin Suomea WorldSkills Abu Dhabi 2017 -kisoissa, jolloin sijoitukseni oli 13.

Kilpaillessa pääsee oppimaan mielettömän paljon uutta. Kilpaileminen ja siihen harjoittelu motivoi kehittämään itseään. Samalla pääsee verkostoitumaan niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Opiskeluiden ja työn ohella olen kiinnostunut myös oman alani kehityksestä ja pyrinkin seuraamaan sitä aktiivisesti. Vapaa-ajallani pidän myös kunnostani huolta harrastamalla lenkkeilyä ja salitreeniä.

"Valmentaudun suorittamalla edellisten vuosien tehtäviä, sekä käymään erilaisilla kursseilla. Tämän lisäksi aion valmentautua myös henkisesti."

EKSPERTTI JARMO KAINUMAA

Automaatioasennuksen ekspertti Jarmo Kainumaa (Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä) toimii kilpailussa tuomarina.

Tukijat