30 Kauneudenhoito / BEAUTY therapy

Kauneudenhoitoalan ammattilaiset tekevät muun muassa erilaisia ihonhoitoja, hierontoja ja ehostuksia sekä neuvovat asiakkaita ihon kotihoidossa ja persoonallisen tyylin löytämisessä. Hyvät sosiaaliset taidot ovat osa ammattia. Kilpailutehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia ihonhoito- ja ehostustehtäviä.

kilpailija jasmin vuorio

Olen suorittanut kauneudenhoitoalan perustutkinnon Stadin ammattiopistossa, josta valmistuin kosmetologiksi vuonna 2017. Lisäksi olen suorittanut kosmetologin kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon.

Olen hyvin sosiaalinen, ja tykkään tehdä ihmisten kanssa töitä. Alassani onkin parasta erilaisten ihmisten kanssa työskentely ja käsilla tekeminen.

Aikaisempaa kisakokemusta minulla on Taitaja2015 semifinaalista, sekä Taitaja2016 ja 2017 finaaleista. EuroSkillsiin valmistaudun valmentajani Susanna Korpinen-Backin kanssa, joka on minulle tuttu jo kouluvuosilta. Hän on tukenut minua CIDESCO-tutkinnossa sekä Taitajissa, ja kannusti minua osallistumaan EuroSkillsiin myös nyt.

Urheilu kuuluu tiiviisti elämääni, ja vapaa-ajalla harrastan paljon liikuntaa. Olen entinen painija ja ratsastusta olen harrastanut 11 vuotta. Lisäksi käyn salilla ja harrastan crossfitiä.

EKSPERTTI susanna korpinen-back

Kauneudenhoidon eksperttinä ja valmentajana toimii Susanna Korpinen-Back (Stadin ammattiopisto).

Lajipäällikkö on Anne Lohiniva (Suomen Kosmetologien Yhdistys ry).

Tukijat