34 / Cooking / Kokki
Kokki suunnittelee ja valmistaa annoksia ravintolan asiakkaille. Työssä vaaditaan ripeyttä, organisointikykyä, mielikuvitusta sekä hyvää väri-, maku- ja hajuaistia. Kilpailussa tehdään useita annoskokonaisuuksia erilaisin toimeksiannoin oikeille asiakkaille. Yhteistyötä tehdään myös ravintolapalvelulajin kanssa.
Kilpailija Daniel Romi
Laji: Cooking
Taustataho: Perho Liiketalousopisto

Julkaistaan pian.
Ekspertti Antti Porna
Laji: Cooking
Taustataho: Perho Liiketalousopisto
Ekspertti toimii lajin asiantuntijana ja tuomarina kilpailussa ja siihen valmistauduttaessa.
Lisäksi valmennustiimiin kuuluu Skills-lajipäällikkö Johanna Kiviö (Stadin AO), joka kehittää ja koordinoi lajin toimintaa Suomessa.

Tukijat
