Skip to main content

34 / Cooking / Kokki

Kokki suunnittelee ja valmistaa annoksia ravintolan asiakkaille. Työssä vaaditaan ripeyttä, organisointikykyä, mielikuvitusta sekä hyvää väri-, maku- ja  hajuaistia. Kilpailussa tehdään useita annoskokonaisuuksia erilaisin toimeksiannoin oikeille asiakkaille. Yhteistyötä tehdään myös ravintolapalvelulajin kanssa.

Kilpailija Daniel Romi

Laji: Cooking

Taustataho: Perho Liiketalousopisto

Julkaistaan pian.

 

Ekspertti Antti Porna

Laji: Cooking

Taustataho: Perho Liiketalousopisto

Ekspertti toimii lajin asiantuntijana ja tuomarina kilpailussa ja siihen valmistauduttaessa.

Lisäksi valmennustiimiin kuuluu Skills-lajipäällikkö Johanna Kiviö (Stadin AO), joka kehittää ja koordinoi lajin toimintaa Suomessa.

Tukijat