35 Ravintolapalvelu / restaurant service

Tarjoilija esittelee asiakkaille ruokia ja juomia, ottaa vastaan tilauksia, tarjoilee sekä laskuttaa.

kilpailija suvi minkkinen

Olen suorittanut Jyväskylän Gradiassa hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon. Työskentelen tällä hetkellä ravintola Pöllöwaarissa.

Osallistuin keväällä 2017 Taitaja-kilpailuun ja voitin kultamitalin. Osallistuin myös 2018 EuroSkills Budapest -kilpailuun. Lisäksi olen pienestä pitäen ollut hyvin kilpailuhenkinen ja osallistunut moniin urheilu- ja musiikkikilpailuihin.

Mielestäni kilpailemisessa parasta on itsensä haastaminen. Rakastan sitä tunnetta, kun asettaa itsensä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Itsensä voittaminen antaa niin hyvän fiiliksen.

Valmentaudun treenamalla paljon tekniikkaa koululla valmentajien ja entisten kilpailijoiden kanssa. Lisäksi pystyn hyödyntämään työpaikkaani valmentautumiseen. Matkustelen myös paljon ja treenaan eri paikoissa, niin saan kokemusta eri ympäristöistä. Lepo, hyvä ravinto, liikunta ja sosiaalinen elämä ovat myös isossa osassa valmentautumistani.

Harrastan lentopalloa ja kesäisin biitsiä. Lisäksi lenkkeilen, liikun paljon luonnossa, valokuvaan ja kirjoitan lifestyle-tyylistä blogia. Leipominen ja ruuanlaitto ovat myös lähellä sydäntäni.

"If you're searching for that one person that will change your life, take a look in the mirror".

Blogi: www.stoori.fi/suvimaria

Instagram: @ _suvimaria_

EKSPERTTI Seppo Honkanen

Tukijat