44 Visuaalinen myyntityö / Visual Merhandising/Window Dressing

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaiset luovat visuaalisia ilmeitä, viihtyisyyttä ja elämyksiä. He tekevät muun muassa suunnittelu-, esillepano- ja konseptisuunnittelutyötä sekä myymälä-, messu- ja näyttelysuunnittelua.

kilpailija suvi syrjänen

Työskentelen vaatemyyjänä Cubuksella. Valmistuin merkonomiksi tammikuussa 2018 MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksesta puoli vuotta etuajassa. Suoritin kaikki työharjoitteluni Cubuksella. Kun täytin 18, tarjottiin minulle sieltä työpaikkaa.

Myymäläpäälikkömme sai minut innostumaan kilpailemisesta visuaalisessa myyntityössä. Hän näki, että minulla on paljon annettavaa ja olen valmis uusiin haasteisiin! Osallistuin 2017 visuaalisen myyntityön Taitaja-semifinaaliin, mutta en valitettavasti päässyt finaaliin asti. Kilpailu kuitenkin meni mielestäni hyvin, joten innostuin haastamaan itseäni entistä enemmän ja osallistumaan EuroSkills-karsintoihin.

Kilpailemisessa parasta on itsensä haastaminen, uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen. On hienoa nähdä kykyjen parantuvan ja oman varmuuden ja itsetunnon kasvavan samalla. Olen periksiantamaton ja lähden pilke silmäkulmassa kohti uusia haasteita!

Suurin syy lähteä kilpailemaan on halu näyttää koko maailmalle mihin pystyn. Minulta löytyy visuaalista silmää, ja olen valmis hiomaan siitä vielä paremman ja loistavamman. Tukena minulla on perheeni ja läheiseni, ja voitte olla varmoja, että teen kaikkeni menestyäkseni.

"Beauty begins the moment you decide to be yourself. -Coco Chanel"

Suvia voi seurata Instagramissa nimimerkillä @suvisyrjanen.

EKSPERTTI KATRI MARTIKAINEN

Visuaalisen myyntityön eksperttinä toimii Katri Martikainen (Riveria).

Tukijat