Publikationer och material

kansikuva_MittYrke2018-2019_300px.png
Mitt yrke

Tidningen ger unga information om olika alternativ inom yrkesutbildningen. Den passar även utmärkt till att delas ut under föräldrakvällar.  I tidningen presenteras alla yrkesutbildningsområden, examina och utbildningsprogram. Tidningen utkommer en gång om året. Den ges ut av undervisnings- och kulturministeriet och Skills Finland.

Tidningen Mitt Yrke 2018–2019 (pdf)

Ett tryckt exemplar kan beställas av www.subjectaid.fi

SkillsFinland_posa_250px.png
Skills Finlands logon

Samarbetspartners och medlemmar kan använda Skills Finlands logo i sin kommunikation. Ifall ni behöver någon av Skills Finlands logon, kontakta viestinta@skillsfinland.fi

Ammatissa_verkkolehti.png
Ammatissa-webbtidningen

Nyheter om yrkesutbildning för utbildningsbranschen och näringslivet.

Publicerad av undervisnings- och kulturministeriet samt Skills Finland

www.ammatissa.fi

Skills_Finland_Historiikki_1993-2013_250px.png
För yrkesskicklighet – Skills Finland 1993–2013

Verket om Skills Finlands historia täcker föreningens historia grån dess grundande till 20-årsfesten. Den tryckta versionen går att beställa via viestintä@skillsfinland.fi. Publiceringsår 2017.

Ammattiosaamisen asialla – Skills Finland 1993–2013 (pdf)

WorldSkills Helsinki 2005

Material och publikationer med relation till WorldSkills 2005 Helsinki -tävlingen: