SamarbetspartnerS

Yrkesskicklighetstävlingar är en ypperlig plats för företag att rekrytera de bästa, och en chans för studerande att träffa potentiella arbetsgivare. Tävlingarna möjliggör för företag att delta i utbildningens utveckling och för studerande att få färskaste möjliga information direkt från arbetslivet. Företagen får positiv synbarhet och chansen att marknadsföra sina produkter och tjänster till en publik med intresse för branschen. Yrkesskicklighetstävlingar ger också möjligheter för fortsatt utbildning av personal.

Mästare-samarbete

Mästare-evenemanget har färdigt gjorda samarbetspaket, av vilka ett bolag kan välja, vi kan även skräddarsy en lösning tillsammans. Samarbetets värde kan bestå, förutom av pengar, av material, verktyg, uthyrning av maskiner eller arbetsinsats, som behövs vid evenemanget. Bekanta er med Mästare2018-evenemangets samarbetspaket (pdf).

Yrkeslandslagets samarbetspartners

Kom med och skapa finsk yrkeskunnighet! Kontakta oss så funderar vi tillsammans vad som är bästa sättet för ert företag att synas i yrkerskickliglighetstävlingar.

FRÅGA MER!

Jarmo Linkosaari

Mästare-tävlingschef
050 518 5811
jarmo.linkosaari@skillsfinland.fi

Teija Ripattila

Ansvarig mästartränare
Officiell delegat, WorldSkills Europe
040 455 2020
teija.ripattila@skillsfinland.fi

Vi är medlemmar i